Kylling i grøn karry

Kopieret med tilladelse fra AnhDu Long Vu fra pandasia.dk

Se video under opskriften

Ingredienser
  • 500 g. kyllingebryst eller andet
  • 1 stor rød peberfrugt
  • 2-3 thai auberginer eller ½ alm. aubergine
  • 1 ds. bambusskud i strimler eller skriver
  • 2 spsk. smagsneutral olie til stegning
  • 2 spsk. Mae Ploy grøn karry paste
  • 500 ml. chaokoh kokosmælk
  • 4-5 kaffir lime blade.
  • 2 spsk. palmesukker eller alm. sukker
  • 2 spsk. fiskesauce
  • 1 håndfuld thai basilikum (kan undlades)
Fremgangsmåde
  • Skær kødet ud i fine skiver
  • Skær peberfrugt i strimler
  • Skær thai auberginer i både. Alm. auberginer kan sagtens bruges
  • Tag en god gryde og varm olie til stegning
  • Tilsæt rød karry paste
  • Tilsæt kokosmælk
  • Tilsæt kylling
  • Lad gryden nu stå og koge i ca. 5.7 min.
  • Tilsæt bambusskud, peberfrugt, aubergine og lime blade
  • Tilsæt palmesukker eller alm. sukker,fiskesauce og evt. thai basilikum
  • Tag gryden af varmen og server med varme jasminris

 

 

Scroll Up