Fyldte Peberfrugter Med Tomatsauce

Ingredienser
  • 2 løg
  • 4 fed hvidløg
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 pk bacontern
  • 500 g oksekød
  • 3 spsk tomatpure
  • 2,5 dl okseboullion
  • 2 tsk oregano
  • 1 tsk spidskommen
  • Chili efter behov
  • 2 store peberfrugter
  • mozarella
Fremgangsmåde

Sauce

  • Hak løg og hvidløg, svits halvdelen på en varm pande i et par min
  • Tilsæt hakkede tomater og lad det simre i 5 min
  • Smag til med salt, peber og chili

Fyld

  • Svits bacontern på en varm pande
  • Tilsæt det resterende løg og hvidløg og svits videre i et par min
  • Kom kødet på pande og brun det godt
  • Tilsæt tomatpure, boullion, oregano, spidskommen og chili
  • Bring i kog og lad det simre til væden næsten er fordampet

Sådan gør du

  • Hæld tomatsaucen i et ildfast fad
  • Halvér og rens peberfrugterne, fordel fyldet i dem, top med revet ost og læg dem i fadet
  • Dæk med sølvpapir eller låg, bag i ovnen 200° i 15min
  • Fjern låget og steg videre i ca. 15 min
Scroll Up