Grov Laksesalat

Forret – 4 personer

Ingredienser

Salaten
  • 150 g røget laks
  • 1 lille rødløg
  • 1 dl. creme fraiche
  • 2 tsk kapers
  • salt og peber
  • citronsaft
Anretning
  • 4 skiver toastbrød
  • 12 grønne asparges
  • cocktailtomater
  • 4 kæmperejer
  • evt. dild
Fremgangsmåde

  • Snit laksen i tern
  • Bland sammen med finthakket løg, creme fraiche,
    hakkede kapers og smag til med salt, peber og lidt
    citronsaft
  • Lad det trække mindst en times tid på køl
  • Svits asparges i lidt olie i 2-3 min, krydr med lidt salt og peber
  • Svits rejerne et par minutter i lidt varm olie
  • Fordel laksen på letristet toastbrød,
  • Pynt med kvarte tomater og en reje på toppen, evt dild
  • Server med 3 asparges ved siden af
Scroll Up