Pad Thai

Kopieret med tilladelse fra AnhDu Long Vu fra pandasia.dk

Se video under opskriften

Ingredienser
  • 300 g. rejer eller kylling
  • 200 g. risnudler lagt i blød
  • 2 spsk. knust peanuts
  • 200 g. fast tofu (kan undlades)
  • 1 lille rødløg
  • 2 spsk. fiskesauce
  • 2 spsk. knust palmesukker
  • 2 spsk. vand
  • 2 tsk. tamarind paste
  • 1 tsk. mørk sojasauce
  • 2 æg
  • 3 springløg eller hvidløgsblade
  • 1 håndfuld bønnespirer
  • Knust chili
  • Lime
Fremgangsmåde

1. Læg risnudlerne i blød i ca. 15-20 min. i lunken vand

2. Skær kylling eller tofu ud i tern 

3. Pil skalden af rejerne

4. Skær rødløg i tynde skiver

5. Tilsæt olie i en varm wok pande

6. Tilsæt kylling eller tofu og steg indtil det er gyldent

7. Tilsæt rødløg og steg yderligere i 1 min.

8. Tilsæt rejerne og steg dem godt

9. Tilsæt risnudler og vend ingredienserne et par gange

10. Tilsæt palmesukker, fiskesauce, tamarind paste, en smule vand og mørk sojasauce

11. Tilsæt æg. Sørg for at flytte de andre ingredienser til siden som vist i videoen

12. Tilsæt springløg og bønnespirer og steg ydeligere i 1-2 min.

13. Anret din pad thai med peanuts, lime, knust chili og evt. koriander

 

Scroll Up