Saltede & Ristede Nødder

Ingredienser

Cashewnødder med paprika

  • 300 g Cashewnødder
  • 5 spsk salt
  • 2 dl kogende vand
  • 3-4 tsk paprika

Peanuts

  • 300 g Peanuts
  • 3 spsk salt
  • 1,5 dl kogende vand
  • Evt 3-4 tsk paprika

Mandler

  • 200 g Mandler
  • 2,5 spsk salt
  • 2 dl vand
Fremgangsmåde

 

  • Hæld vand over nødder, salt og paprika
  • Står i blød ca. 20 min, hæld vandet fra
  • Fordel på bageplade med papir
  • Varmluft 150° ca. 20 min

 

  • Hæld vand over nødder, salt og evt paprika
  • Står i blød ca. 20 min, hæld vandet fra
  • Fordel på bageplade med papir
  • Varmluft 200° ca. 12 min

 

  • Kog vand tilsat salt op på panden og tilsæt mandlerne
  • Kog igennem til alt vandet er fordampet
  • Fordel på bageplade med papir
  • Varmluft 150° ca. 20 – 25 min
Scroll Up